Welcome to ST:tropez

Välkommen till ST:tropez, stället för lyx, jet set och Glamour.  

Pusch the button and listen to the music.....

 
 Vi flög från Paris till Nice där vi mötte upp min pojkväns bror. På flygplatsen hämtade vi upp våran hyr bil. Som vi skulle ha under våran vistelse i ST:tropez. Där börjar våran resa från Nice till St:tropez. Vi körde längs kustvägen ner. Vi åkte väll vid sex och var där vid nio. På vägen ner kunde man se dem där fina vita husen ligga utmed stranden upp mot bergen, så vackert......
 
 
På själva resan till Troppan åkte vi förbi några betalstationer. Eftersom man hade en bit att åka så var man ju kissenödig efter ett tag, ville verkligen inte kissa, för när jag såg hur Jäkla ÄCKLIGA toaletterna var, fy fan, det var bara med ett hål ner i golvet. Yuck! !
 
 

Vi bodde uppe på ett berg i ett radhus. Vi hade tre privata pooler som vi och några andra delade på. Vid poolen fanns en fantastisk utsikt själva St:tropez, jätte fint verkligen.

 

Vi åkte nästan varje dag till havet, och sen hem till vår pool, för att min pojkvän och hans bror skulle få leka av sig lite och göra sina konster i vattnet. Ha, ha, ha!! Kändes lite som att: när vi kom så drog ALLA, för vi skvätte nog en hel del. Aja är man på semester så är man.

Dem flesta turisterna var Tyskar och nederländare som bilade ner och hyrde hus här. Vi märkte av att det fanns några Svenskar men det var väldigt få.

En dag tänkte vi åka till ett vattenland, men för att komma dit så var vi tvungna att åka upp på ett berg. Tyvärr så var det en blandad upplevelse mellan fin utsikt- jag tror jag ska dö. För vägen upp och ner var så smal, att fick man möte så var man tvungen och stanna. Man fick Lixom hoppas på att dem som kom farandes inte körde så fort. Så länge man var den som körde längs berget gick det ju bra, men när man låg och körde läng stupet, så trodde jag att jag skulle spy flera gånger.  För kollade man ner så var det bara ett stup rakt ner. Man glömde lixom av att andas i vissa sekundrar för man var så RÄDDDDDD!! GAAAAAAHHHH, jag var så skraj!!! Men utsikten där uppe, var helt otrolig!!! Den var verkligen att dö för!

 
 

 I Själva ST: Tropez är det dyrt och exklusivt, men hit kommer kändisar, multimiljonärer, sådana med feta plånböcker. Så när man såg hur mycket bara en drink eller en måltid kunde kosta på stan, så behövde man ju inte bli förvånad direkt. Folk drack champagne både hit och dit som vi byter trosor, fast ännu mer....

 

 

 Ett par skor för ca:10000 ja jätte billigt, NOOOOT!
 
Modet i St:tropez, jäkligt mycket glitter och dö skallar enligt mig.....
 
 
 
 
 
 
Dem här bilden med ballerinas gillar jag
 
 
 
 
 Tänk dig dem dyraste bilarna, Ferrari, Mustang, stora jeepar. Här kunde man se allt!!
 
 

Många körde ju naturligtvis cabbe. Eftersom det var så varmt. Men det var skönt och ha en vanlig bil, för det var ALLTID SÅÅÅ LÅNNNNNNNNNNNNGA bilköer in till ST: Tropez och ut från ST: Tropez. Och solen gassade som fan. Så jag skulle bli stekt!!! Flera gånger om.

Själva St:tropez var uppbyggt för att köra bil så att försöka gå var inte så lyckat. Vi försökte några gånger men vi slog halvt ihjäl oss :-p Vilket vi inte gjorde så många gånger på grund av det. I själva City kunde man ju självklart gå, men allt utanför var uppbyggt för att köra bil…

 
 
När man kom in till själva city i ST:tropez i hamnen,  kunde man se stora båtar som man bara kunde drömma om, helt plötsligt såg man ÄNNNNNNU STÖÖÖÖÖÖRE BÅÅÅÅTAR!!! Liknande kryssningsfartyg med besättning på. What the fuck!!??

I själva ST: Tropez låg det alltid ute massa båtar på havet, ”vad jag tror” är att man får stå i kö för att komma och lägga intill, för det är så populärt att ligga här. Eller folk som hyr en båt och åker ut släpper ankare och festar där ute.  I hamnen låg det alltid proppat med båtar, hade man bara tillräckligt med pengar, så kan man säkert komma före i kön också.

 
 
 
 
 
 
 Det var samma som med helikoptrar, det flög lixom helikoptrar över vårat radhus nonstop, jag har aldrig sett eller hört så många helikoptrar i hela mitt liv, det vimla om dem som myror i en myrstack. Men det var samma där, man kunde ju hyra en helikopter och åka över ST: Tropez, hade man bara De nero (Pengar) så kunde man göra en hel del häftiga saker.
 
 

Där vi bodde fanns det en nöjespark som vi var på, med STOOOOORA coola attraktioner, ja okey jag kanske inte direkt åkte SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ  mycket, eftersom jag är en mes. Men min pojkvän och hans bror gjorde det såklart. Det positiva med att gå hit, var att det var gratis att gå in, man betalde bara dem attraktionerna man ville åka. Så man kunde lixom gå dit, närsomhelst. Man behövde aldrig känna sig stressad över att åka allt, utan man kunde bara komma tillbaka en annan dag. Det tyckte jag var jäkligt bra.

 
 
Vi var mycket i ST: Tropez men vi försökte oxå åka ut till andra ställen oxå, för och se något annat. Många har frågat mig vad var bäst eller finast? Det var fint överallt! Men lyxen och Glamouren, låg i ST: Tropez.

Att förklara hur allt såg ut, blir svårt. Så kolla gärna på videon som ligger över själva berättelsen om ST: Tropez. Så man kan se lite hur det ser ut.

Vi åkte till Nice, Monaco och även Cannes. Vilken vy!!! Helt sjukt och Magiskt. Kan lixom inte säga vad som var bäst. För allt var lika fint, och allt var lika bra. Allt fick mitt hjärta att stanna hela tiden!! Kommer aldrig glömma hur fint allt var. Alla ställen hade lixom sin charm.

Monaco är ju ett skatteparadis dit folk kommer som har mycket pengar, det är det känt för. Vi var inne på deras Casino och spelade. Sedan strövade vi omkring för att se själva Monaco. Dem hade ju också en massa kända butiker som Celine, Chanel, Dior osv. Fin Strand med en massa fina båtar. Här var allt mycket exklusivt och dyrt.

 
 
 
Cannes är ju mest känt för deras filmfestival, så vi var där och kikade hur det såg ut. Man kunde se olika handavtryck av t.ex. Sylvester Stallone och Cameron Diaz. Och även här hade man massa dyr Shopping som i Monaco, Chanel, Dior osv. Här var allt också allt väldigt dyrt och exklusivt. Men här hade dem också vanliga affärer som HM, Zara osv. Här fanns det goda shooping möjligheter. Jag och min pojkvän gick omkring och fotade och njöt av själva omgivningen. Här fanns det en jätte fin strand, nu låter det som om jag upprepar mig, men dem hade också en massa fina båtar i hamnen.
 
 
 
 

Nice var ganska stort, här låg Flygplatsen. Flygplatsen låg precis vid havet, så det kändes nästan som om man skulle landa i Havet. Det var så fint att både lyfta och landa här, för man kunde verkligen se hur turkost vattnet var. Här kunde man sätta sig på en massa happy hours och dricka som satan, här var det billigare än dem andra ställena. Här fanns det inte så värst mycket shooping, enligt min smak. Men man kunde ju handla på sig lite skit ändå tydligen. Ha, ha, ha.

 
 
 
 
 
 
Dagen innan vi skulle åka hem så körde vi ju tillbaka kustvägen igen till Nice, där vi skulle spendera en dag innan vi skulle lämna Frankrike, jag var så bakis, och mådde självklart därefter, helt plötsligt kändes det som om jag var bilsjuk. Men ja oki JAAAAAG var BAAAAAAAAKIS  som FAAAAAAAAAEN! Vi började dagen i Nice med att käka en god middag, sen spatserade vi omkring och utforskade staden. Sist men inte minst hittade vi en massa happy hours, ”tänkte först bara ta en öl”, som blev till: en till, en till…. osv. Ja tillslut var vi fulla, så vi tänkte, EHHHHHH vi skiter i att sova, vi packar snabbt innan vi ska till flygplatsen, och så blev det. Vi var ”PACKADE” när vi packade våra väskor. HA, HA, HA, HA…. Vi gjorde Nice ordentligt på en dag dessutom, YEAHHHHHHHH!

 

1 Paula Moisiola:

skriven

Jag älskar St Tropez! Så härligt ställe :)

Titta gärna in på min nya blogg och lämna en kommentar om du vill, kram! :)

2 linah:

skriven

så fin duär:D

3 Chris:

skriven

Nice vill jag till!

4 jennie pluggar i los angeles:

skriven

Awwwesome:D PARTEJ.

5 Trees, mamma i London:

skriven

Vilka härliga bilder!
Får klump i magen när jag ser bilder från monaco haha. Bodde där i 6 månader och det satte jobbiga spår! Alldeles för "snobbigt" ställe för min del men ABOSLUT något jag skulle kunna åka på en liten weekend till :)
Jag ÄLSKAR Nice, så underbart! :)
Vilket av alla ställen där nere gillade du mest? :)

Svar: Asså allt var roligt och se men jag tyckte det räckte med några få dagar här och några få dagar där. Men alla var lika fina typ. Det var ju St: torpez vi kom för o se det andra fick vi på köpet typ. Det var fint och åka kustremsan. Den kommer jag minnas för alltid. St torpez är nog favorit. Men vi var där i 2 veckor. Hade nog räckt en vecka. Och resterande i Monaco, Cannes och Nice. 💜
Fashion Mallan

6 c:

skriven

cute blog and the flat are amazing!!! I WANT <3

Svar: Thank u 💕
Fashion Mallan

7 Angelica:

skriven

gud, så fint allting är! förutom toaletterna kanske ;)

Svar: Ja visst är det
Fashion Mallan

Kommentera här: