My story of NYC

 
 
 
Jag har varit på "så många ställen" men fuck vad jag älskar New York. 
Säker inte många som skulle gilla det men jag älskar, rörelse, liv, och allt som en sådan storstad innebär. Att få se allt det där som man inte visste och visste om New York.
Gula taxi bilar som det kryllar om
 Så svårt att föreställa sig om hur det skulle se ut, visste mest att det var stora buildings, frihetsgudinnan, och lite andra grejer. Helt plötsligt fick jag se allt i verkligheten och inte bara på bilder jag hade haft i min etta. Chrysler Building och Empire. Kändes mäktigt och stort.
Äta en äkta amerikansk pizza "smarigt"
  Amerikanare är så artiga mer än vi är här i Sverige. Det räcker inte med att dem säger "Hello" dem säger ALLTID "Hello how are you" då det känns som att man blir tvungen att säga mer än Hello. Då måste man ju fråga hur det är med dem. Och så kanske man besöker 44 butiker på ett tag, då kan det bli rätt tröttsamt.
Twintowers före 11 sep
 Twintowers efter, här ser du vattefallen dem gjort, där skyskraporna stod.
 Svårt och fatta allt det som hände den 11 september, så tråkigt att så många blivit drabbade. Oro, sorg och allt som kommer med det. Så fruktansvärt. Träffade där en man som jag köpt böcker utav. Som handlade om twintowers 11 september och det som har varit, i det läget kände jag att 120 :- för den boken och för att hedra alla människor som dött och överlevt var en självklarhet. Han hade gått från att vara en buisnessman till en orolig stressad själ som inget annat än att försöka överleva. God bless you!
 
Apple  
Snyggt va, allt var i glas hur coolt som helst, mycket folk som var där och kikade som var jätte intresserade av allt som Apple hade att erbjuda.
Mitt första minne i USA: Vi har suttit fyra timmar fast i trafiken med en Shuttel buss. Förväntansfull om vad USA hade att leverera. Lämnar väskorna på hotellet för att ta oss till närmsta hak, trötta och hungriga.
 Stiger in på ett medelklassig Italiensk, restaurang med mycket röda rosetter glitter, kulor och belysning. Att höra amerikanerna prata så amerikanskt och så energiskt. Det ös regnade ute och alla ville inget hellre än att få ett bord och få slippa regnet om så för en stund.
Att se stora affischer och tv screens blev nästan vardagsmat.
  Att komma från en liten stad som Skövde för att hänga lite i New York. Och just Times square, med höga buildings. Ja man blir lixom förvånad. Nästan lite chockad. Men jag älskade det.
En stad som aldrig sover
 Det är lika vackert på natten som kvällen. No doubt about it. Så upplyst och fint. Mer än man kan begära. Så det fungerar att traska omkring och kika både dag som kväll pga av all belysning.
Brooklyn
 Åkte ända till Broklyn för att ta bilder på Manhattan och Brooklynbridge. Som var verkligen värt slitet. Med mycket traskande. Så var beredd på att det tar sin lilla tid.
Manhattan baby!
 Tänk att bara på en weekend har jag gjort så mycket helt galet. Min pojkvän var nog inte så glad alla dagar, men vad fan. Jag hade inte tänkt att åka dit för att shoppa och chilla. Utan först se så mycket som möjligt. Sen shoppa. Gick gata upp och gata ner. Som sagt han var lite arg, men men jag har inget stop när det gäller sightseeing. Skulle nog kunna vara uppe 24 hours när det gäller sådant. Vill han ha en lugn tjej får han nog hitta någon annan för lugn kan jag inte vara.
 Shopping fanns det massor av, fifth avenue var en helt galen gata.
 Det är där alla exklusiva och kända affärer ligger. Det är dit man ska ta sig om man är intresserad av sådant.
 Asså här kunde man ju shoppa som en galning. Vi åkte även ut på ett outlet i New Jersey. Som hette Jersey gardens. Helt ok, men i den trafiken var det ingen höjdare direkt. Jag hade klarat mig med att hålla mig till NYC. Självklart var det billigare i New Jersey. Men några hundra lappar hit och dit så kan det kvitta för mig. Men är man en prisjagare så passar det perfekt.
Tiffanys
 Som ligger på fifth avenue, med en massa fina smycken. För dem som vill ha lite bling, bling.
Höga buildings överallt
New York bo wannabe
 Tänk att sex in the city, friends och en massa filmer, serier har spelats in i New York, nu blir det roligt och kolla på sådant när man vet hur allt ser ut "mäktigt".
Så vackert
 Dem pyntade en hel del i USA precis som jag trott. Mycket med stora röda rosetter. Så himla fint. Du vet lite sådär pråligt.
Utsikten från Empire state Building
 Jävligt mäktigt att se uppifrån hur allt ser ut, innan vi kom upp till utsikten,  åkte vi i en skylift, en simulator som tog oss över New York, så då visste vi ju vart allt låg.
Flatiron Building
Väldigt udda byggnad, den låg väldigt nära Empire.
 Cenralpark
 Dit alla kommer för att motionera, ha en picknic, eller bara strosa omkring. Det är en park som ligger i cenrala New York, völdigt känd. Dem brukar visa därifrån från tv-n ibland. Många gjorde som vi och tog en cykelvagn runt, för parken var så stor att det skulle ta någon timme.
 Julpynt vid rockafeller center
 Rockafeller center
 Det var så fint så jag behövde ta kort för att visa mina föräldrar hur fint dem pyntat där borta.
Frihetsgudin
 Kärlek vid Timesaquare
Vi visste inte att vi skulle komma med på tv-n det var riktigt coolt. Love in New York!
Trafikljusen
 Dem var så himla cooola, lite annorlunda mot våra tråkiga hemma, vad tycker du?
 
Will be conntinued💜