Onsdag 11.08.31

19:09 Regn, regn bara en massa regn, det regnar så det står härliga till, jag som hade tänkt att plocka svamp, hur ska det gå med det nu då? Ja ja får väll vänta ut och se om det blir bättre, annars måste jag fortsätta läsa ur min egoboost bok som Blondinbella har skrivit.

 

Älskar detta kort, visst det är gammalt men fett snyggt. Örhängena har jag gjort själv ;) Plus att linnet har Petra Sterling gjort till mig, hon är grym på att trycka kläder och tillverka kläder.

Kom precis att tänka på saker man tar för givet, Snacka om att man har så mycket att vara glad över.

*Pojkvän
*Tak över huvudet
*En fin familj
*Min pokväns familj
*Kärlek
*Jobb
 
Jag har allt jag kan önska mig, vad mer kan man begära, vore kul att vinna massa pengar men kärlek till familj, pokvän och vänner det är livet det. Mallan

Tisdag 11.08.30

Har kikat på två Glamour avsnitt, och precis nyss försökte jag slita mig från Blondinbellas bok "Egobost". Den var inte riktigt som jag trodde, men ändå bra :) Har ju inte läst färdigt än men innan helgen är slut så..

Boken fick mig att tänka på en hel del, att satsa och jobba hårt för det jag vill göra och bli framöver... och att tro på sig själv....
Sen får man inte glömma att man bara lever en gång, inte så att man ska utforska världen på negativt sätt, utan på ett possitivt sätt, att satsa på det man vill bli..... Då har man ju gjort det meningen med livet är.
Och en fråga jag har i mitt huvud som lyder så här vad gör jag/vi/du för att göra någon brevid mig/dig/oss glad eller varför inte bara sträcka ut en hjälpande hand?!

Jag vill verkligen gå ut och gå nu, men klockan är 20.46 och folk verkar inte lika sugna på att gå ut och gå som jag. Ja ja dax att städa lite och göra slut på den sista energin ;) Mallan ♥

Måndag 11.08.29

20:29 Vad gör man en måndag? Ja du tvättar! Roligt??? Ja jätte :P
Händer faktiskt inte så mycket, ska försöka skum läsa min nya bok, blondinbellas bok "egobost" och tvätta emellan här... Vad gör ni för roligt? Eller du? MallanI´m the best so fuck the rest ;)