Torsdag 11.09.29

Ser att några har skrivit till mig, jag har haft fullt upp... Men nu är jag här igen....

Jag tror att Blondinbellas konto blev hackat för er som undrade!

Min kompis från Lidköping har varit här, vi har myst, pratat, skrattat, och käkat GOD MAT :) Fan vad jag tycker om henne asså, hon är så gullig, gav mig två långa massager, jag blev helt såld :) Världens bästa asså, Love ya!
Hon ska flytta utomlands ett halvår med sin pojkvän, kommer verkligen sakna henne :) Men vi funderar på att besöka henne, vore så roligt :) Eller ska rättare sagt! Lite EGOOOBOOOOST att få rå om sina kompisar, och bli om händertagen av :)

Idag har jag varit med min pojkväns mamma som vanligt och plockat svamp, världens bästa svärmor såklart, kan inte säga annat, super go är hon :) Det är så mysigt att plocka svamp samtidigt som man pratar, älskar att prata med henne, hon är väldigt vis :)

THIS IS THE SHIT, THE ONE AND ONLY WHITNEY PORT WORKS WHIT BIK BOK! http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.mypaper.se%2Fshow%2Fbikbok%2Fshow.asp%3Fpid%3D345372795866764&h=TAQD-TBQ1AQA9KNispaN-6d4NXSy79q__FeYWbkb0-eMc6g Mallan

Tisdag 11.09.27

Hello hej!

Idag är en bra morron, sitter och skriver och dricker kaffe klockan 06:21, jag fick höra eller se världens nyhet Whitney Eve ska vara bik boks gästdesigner, hon som var med i The Hills, för att sedan ha sin egna serie The City. Så detta måste jag bara gå på ;) Detta måste alla se, alla som älskar mode och kläder såklart, Yeahhhh!

Några tips om hur jag kan förändra eller förbättra min blogg till en bättrre blogg?

Tycker det är tråkigt att någon förstör för andra, Blondinbella tänker på dej... Mallan

Måndag 11.09.26

Hello Diary ;)

Idag är en bra dag! Gick hem med bästa S från jobbet idag, känner mig lite kryare denna vecka, förutom att jag har ont i min hand, men det kan jag leva med.

Idag ska jag först och främst äta något, sedan blir det Glmour för hela slanten, hoppas jag inte blir sur idag bara :P Ikväll blir det Malou med Blondinbella, missa inte det !

Kanske svamp plockning, vi får se ;)

Käka kyckling ben med sallad, det vara gott det, men proppmätt nu ;) Mallan