Fashion Mallan

FASHION IS MY PASSION ♥ Det är jag det Malin Malla Klaar. Jag är 32 år och bor i Skövde med min underbara pojkvän. Älskar allt som har med mode och kläder att göra, resa omkring och framför allt träffa glada positiva människor, mest av allt hoppas jag att jag ger positiv energi och inspiration till folk runt omkring mig ♥

Vi är här

Publicerad 2014-12-07 03:39:22 i Fashion is my passion,

Vi är här efter så lång resa. Om ni bara visste! Har suttit fast i trafiken sen vi kom till New York! Är ju kaos här. Men känns så mäktigt. När man tittar upp och alla skyskrapor ja då känner man sig liten. Dem tar liksom aldrig slut. Vill nog aldrig åka hem är det värsta. Taxi chauffören sa att det skulle vara så tills 31 december för det är tydligen så varje år. Känns helt sjukt. Tyckte så synd om honom samtidigt som jag kände mig trött hungrig. Och ville inget annat än att vara framme, och äta. Hur orkar dem? Man kom knappt framåt!!

Trött tjej 

Om jag fick välja ett annat kand att bo i så skulle USA vara ett av dem. Så jäkla härligt och höra amerikanarna att prata! Dem låter alltid så energiska oxå. Jag vill bli amerikan nu. Går det? Vi får höras imorgon igen är för trött..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fashion Mallan

Snygg, sexig cool och jävligt modemedveten. Jag kommer svar på alla frågor jag får av er läsare 💕

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela